Over EnviroPlan

Bij EnviroPlan bent u aan het juiste adres voor een deskundige aanpak van uw bodemvraagstuk.Met 30 jaar ervaring bieden wij u altijd een passende oplossing.

Even voorstellen

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Geert Peters en ik ben reeds vanaf 1985 werkzaam in de bodembranche nadat ik de opleiding cultuurtechniek aan destijds nog de Hogere Bosbouw en Cultuurtechnische School (HBCS) in Velp had afgerond. Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij Oranjewoud en Haskoning, heb ik in 1992 de stap gezet om als zelfstandige aan de slag te gaan. In 1994 is EnviroPlan Onderzoek & Advies door mij opgericht, in 1997 gevolgd door EnviroPlan Bodemsanering. In 2001 is EnviroPlan verhuisd van Groesbeek naar Weurt (Beuningen). EnviroPlan Onderzoek & Advies is in 2010  gefuseerd met Envita Nijmegen BV en opereert nog steeds onder die naam vanuit Weurt. Vanaf 2014 verricht in mijn werkzaamheden onder de naam van EnviroPlan Bodemsanering vanuit Groesbeek.

Visie

Bodemverontreiniging is vandaag de dag niet meer zo spraakmakend als dat zo’n twintig jaar geleden het geval was. De verplichting tot uitvoering van bodemonderzoek bij voorgenomen ruimtelijke ontwikkelingen heeft, vooral in stedelijk gebied, vele meer en minder omvangrijke verontreinigingen aan het licht gebracht. Je zou dan ook mogen verwachten dat de aanpak hiervan inmiddels gemeengoed is geworden. Echter, bodemsanering is en blijft maatwerk en vraagt om gedegen kennis van wet- en regelgeving, civiele techniek, grondstromen en risico’s bij de uitvoering.

Missie

De missie van EnviroPlan is om onze kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd zodanig aan te wenden dat wij onze opdrachtgevers een optimale oplossing voor bodemvraagstukken kunnen bieden. Hierbij beperken wij ons niet tot (uitvoering van) bodemsaneringen maar adviseren en/of bemiddelen ook bij de afzet van grondstromen, uitvoering van milieukundig bodemonderzoek en partijkeuringen.